Selecteer een pagina

Internet reseller worden?


Internet reseller worden? Het kan met Voicemanager, één overzichtelijk portaal voor alle vaste-, mobiele telefonie en internetdiensten die je als reseller kan leveren aan jouw klanten. En dat zonder targets en verplichtingen.

Zakelijk internet

Zakelijk internet is al jaren een interessante markt, zeker als reseller. Als reseller bij Voicemanager profiteer je van ons betrouwbare netwerk en bied je je klanten optimale service. Wij bieden resellers verschillende diensten op het gebied van zakelijk internet. Zo is er altijd wel een dienst die past bij jouw klanten.

Internet reseller worden via Voicemanager

Wil jij jouw aanbod uitbreiden met professionele internetdienstverlening? Als internet reseller bij Voicemanager heb je toegang tot één overzichtelijk dashboard waarin al jouw diensten en klanten verzameld zijn. Hierbij profiteer je van onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van ICT en telecom. Internet reseller worden via Voicemanager kan zowel als whitelabel reseller of als business partner. Jij kiest zelf wat het beste bij jou past.

Whitelabel internet reseller

Als whitelabel internet reseller ben je zelf verantwoordelijk voor je in- en verkoop. Hierbij maak je gratis gebruik van het Voicemanager-platform en lever je diensten in je eigen huisstijl. Als whitelabel reseller heb je geen targets of verplichtingen. Nieuwe klanten en diensten voeg je eenvoudig zelf toe. Alle software die jij en je klanten gebruiken wordt bovendien automatisch geüpdatet.

Meer informatie

Business Partner

Je kunt als internet reseller ook business partner worden. Dan helpen we je niet alleen met het vinden en behouden van klanten, we nemen ook de service, facturatie en opleveringen voor onze rekening. Hierbij gelden geen targets of verplichtingen en je beheert altijd online je eigen klanten. Voor alle omzet die je draait via Voicemanager ontvang je ook nog eens een vergoeding.

Meer informatie


Lever echt overal zakelijk internet!

Als internet reseller heb je per direct de mogelijkheid om zakelijke internetverbindingen in te kopen en uiteraard te verkopen aan je klanten. IT-bedrijven, telecompartijen en alarmspecialisten hebben altijd behoefte aan een zakelijke internetverbinding om de kwaliteit van de geleverde oplossingen te garanderen. Koop internet  zeer scherp in en bepaal je zelf de prijs naar de eindgebruiker.

Netwerken zakelijk internet:

  • KPN koper (ADSL, VDSL, VDSL2, Vplus, Bonded VDSL, SDSL.BIS)
  • KPN FttH (Alle FttH verbindingen van KPN van 50Mbit tot 1000Mbit en GPON)
  • KPN, Eurofiber, TELE2, UNET, ZIGGO Zakelijk glasvezel
  • Lokale initiatieven van Delta Fiber, WauWau, Glasdraad, E-Fiber, Mabib, Glasvezel buitenaf
  • Trent Glasvezel, Cogas Zakelijk Glasvezel (Coglas), WeServe, Delta Fiber, OneFiber, Xenosite, BlueFiber
  • NDIX, FRIX, EFX, Crossnetworks, Aquestora
  • Alle lokale initiatieven die zich kenmerken als “open netwerk”

De voordelen van het internet reseller platform van Voicemanager

Voicemanager is een handig en overzichtelijk portaal voor alle vaste telefonie, mobiele telefonie en internetdiensten die je levert. In het platform van Voicemanager vind je een dashboard voor al je klanten.

Altijd overzicht

Het grootste voordeel van het platform van Voicemanager is dat je altijd en overal het overzicht behoudt over al je diensten en klanten. En het toevoegen van klanten en/of diensten is super eenvoudig! Je hebt altijd en overal toegang tot het platform van Voicemanager.

Ruim dienstenpakket

Als internet reseller via Voicemanager bied je je klanten de allernieuwste diensten en service. Het toevoegen van nieuwe diensten doe je eenvoudig zelf. Hierbij profiteer je van onze jarenlange kennis, ervaring en stabiele verbindingen en lever je overal internet!

24/7 ondersteuning

Ons supportteam staat daarnaast 24/7 voor jou en je klanten klaar. Problemen met de internetverbinding? We zijn al aan de slag voor je ons hebt gebeld. Daarnaast bieden we internet resellers trainingen waarmee je ook zelf support kunt bieden aan je klanten.

Veilig zakelijk internet wederverkopen

Om de allerbeste internetdienst te leveren aan eindgebruikers via onze internet resellers zijn al onze netwerken uitgerust met DDOS wasstraten, enorme capaciteit aan bandbreedte en wordt het verkeer continue gescand om eventuele issues bij eindgebruikers te voorkomen.

Vast IP-adres als standaard
Een belangrijke voorwaarde voor een zakelijke internet verbinding is een vast IP-adres. Al onze verbindingen beschikken over een vast IP-adres en er zijn altijd mogelijkheden om extra IP-adressen over een verbinding te verkrijgen.

Welke diensten kun je als reseller leveren via Voicemanager?

Als internet reseller via Voicemanager lever je een uitgebreid dienstenaanbod van diensten op het gebied van zakelijk internet en telefonie. Je kunt kiezen voor één of meerdere van deze diensten.

Zakelijk glasvezel

Glasvezel is voor veel organisaties de best mogelijke internetverbinding die er is. Afhankelijk van de postcode van jouw klanten leveren we snelste glasvezelverbinding die er is. Voor elke glasvezelverbinding bieden wij de scherpste tarieven.

SDSL

Zijn jouw klanten gevestigd op een plek waar nog geen glasvezel beschikbaar is? Dan is SDSL-internet een zeer goed alternatief. Deze breedbandverbinding heeft een down- en upstream die gelijk zijn. Je klanten zijn met een gebundeld SDSL zelfs verzekerd van internet tot 20 Mbps met standaard 99,9% up-time garantie.

VDSL-internet

Daarnaast is een VDSL-internetverbinding ook een goede optie. Deze internetverbinding via koper is stabiel, prijstechnisch zeer interessant en door nieuwe technieken kunnen er snelheden tot 200/20Mbps worden geleverd. Het wordt vaak gezien als sneller alternatief voor ADSL en goedkoper alternatief voor glasvezel internet.

ADSL-internet

Op zoek naar de goedkoopste internetoplossing voor jouw klanten? Kijk dan eens naar ADSL. Deze internetverbinding loopt net als VDSL via koper en is de meest voordelige internetverbinding die er is.

Andere internetdiensten

Naast glasvezel of koper bieden we ook andere internetdiensten. Denk aan straalverbindingen en 4G data abonnementen, bijvoorbeeld voor gebruik bij een iPad of andere tablet. Ook hiermee kunnen we overal hoge bandbreedtes leveren. Ook bieden we Pinnen via IP, waarmee jouw klanten kunnen pinnen door middel van een beveiligde internetverbinding.

Andere resellerdiensten

Naast internet, bieden we ook andere resellerdiensten. Denk aan Hosted VoIP telefonie, SIP-trunk voor IP-telefooncentrales en verschillende VoIP Hardware. We beschikken ook over een groot aantal telefoonnummers (zowel regionaal als landelijk) en verschillende diensten op het gebied van mobiele telefonie. Wat dacht je van sim-only, vast-mobiel integratie, data-only en zakelijk mobiel?

Meer over VoIP resellen

Internet reseller worden? Kies voor Voicemanager

Jouw klanten de beste internetdiensten bieden? Word internet reseller via Voicemanager! Voicemanager is de ideale tool om al je klanten geheel te ontzorgen op het gebied van telefonie en internet. Bovendien beheer je al je klanten overzichtelijk binnen het Voicemanager platform.

Waarom kiezen voor Voicemanager?

Ruime kennis en ervaring

We zijn al meer dan 15 jaar specialist op het gebied van zakelijke telefonie en internet

Geen targets

Als internet reseller bij Voicemanager heb je geen targets en verplichtingen

24/7 ondersteuning

Jij en je klanten profiteren 24/7 van ondersteuning van ons ervaren supportteam

Starten als internet reseller bij Voicemanager?

Meteen starten als internet reseller bij Voicemanager? Of liever eerst meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op! We vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.

Vraag meer informatie aan

Postcodecheck

Vul uw postcode, huisnummer en e-mailadres in en u ontvang zo spoedig mogelijk een e-mail met daarin alle internetverbindingen die bij u op locatie leverbaar zijn, inclusief prijzen.