Selecteer een pagina

Whitelabel

Wil jij de allerbeste communicatieoplossingen toevoegen aan jouw dienstverlening en wil jij producten als cloud telefonie, vast-mobiel integratie, softphones, bellen met Teams of ieder type internetverbinding leveren aan je trouwe klanten?

Voicemanager is het ideale platform om jouw klanten te beheren, onboarden en te voorzien van de fantastische connectiviteitsdiensten die wij in ons portfolio hebben!

 

  • Voorzie jouw klanten van VoIP, mobiel en internet
  • Lever volledig onder eigen naam (whitelabel)
  • Bepaal je eigen tarieven
  • Dagelijks opzeg- en aanpasbare telefoniediensten

Een platform voor VoIP, mobiel en Internet!

Voicemanager gebruikt het allerbeste platform voor zowel VoIP, mobiel als Internet en dit platform zorgt ervoor dat jij optimaal jouw klanten kun beheren, faciliteren en de snelst mogelijke serviceafhandeling kan garanderen.

Jouw klant overal bereikbaar op device naar keuze

Voicemanager stelt jou in staat om je klanten bereikbaar te maken op een vast toestel, mobiel toestel met vast-mobiel integratie, softphone of via Microsoft Teams

Totaaloplossing connectivity

Wij stellen je in staat om vaste telefonie, mobiele telefonie en internet te leveren. Wil je slechts 1 van deze oplossingen leveren? Geen probleem, maar weet dat je direct alle diensten van ons mag aanbieden!

Vast aanspreekpunt

Voicemanager partners krijgen allemaal een vertrouwd en vast aanspreekpunt in de vorm van een Partner Manager. Natuurlijk hebben we ook een servicedesk, maar hoe fijn is het dat je een externe collega hebt die alles op rolletjes laat verlopen?

Welke VoIP diensten kun je als reseller leveren via Voicemanager?

Hosted VoIP

Bied je klanten een professionele telefooncentrale, maar dan in de cloud. Met Hosted VoIP beschikken je klanten over alle functionaliteiten die horen bij een telefooncentrale zoals doorverbinden, doorschakelen, voicemail, keuzemenu’s en wachtrijen. Maar ook het inspreken van welkomstberichten en instellen van begin- en eindtijden is mogelijk. Bovendien is Hosted VoIP eenvoudig te beheren via een online beheersysteem.

Microsoft Teams Telefonie

Microsoft Teams Telefonie is hot! Dat is natuurlijk terecht, want Microsoft heeft een telefooncentrale verwerkt in Microsoft Teams en voor veel bedrijven is het interessant alle communicatie vanuit 1 en dezelfde applicatie te laten verlopen. Door een partnership aan te gaan met Voicemanager kun jij deze dienst aanbieden aan je klanten en natuurlijk helpen we je met de inrichting.

SIP Trunk

SIP (Session Initiation Protocol) is het meest gebruikte protocol voor spraakverbindingen die via VoIP verlopen. Een SIP-trunk zorgt ervoor dat jouw klanten niet langer een ISDN-lijn nodig hebben voor hun telefonie. Alle IP-telefooncentrales kunnen hiermee uitgerust worden. Als reseller via Voicemanager bied je je klanten zo een voordelige telefonie oplossing.

Mobiele telefonie

Lever direct mobiele abonnementen, sim-only en maandelijks opzegbaar aan jouw klanten via zowel het KPN als het Vodafone netwerk onder eigen naam. Uiteraard hebben we ook een prachtige vast-mobiel oplossing beschikbaar.

Hardware

VoIP is de ultieme telefonieoplossing in de cloud. Maar om dat in de praktijk zo soepel mogelijk te laten verlopen is de juiste hardware essentieel. Als reseller via Voicemanager beschik je over de beste VoIP hardware voor jouw klanten. Van deskphones, hand- en headsets tot routers en soundstations – we beschikken over de beste kwaliteit hardware om van VoIP een succes te maken.

Telefoonnummers

Als reseller bied je je klanten veel mogelijkheden op het gebied van telefoonnummers. Niet alleen beschikken we over een groot aantal regionale nummers, landelijke nummers zoals 08000, 0900 of 088-nummers kunnen ook via jou als reseller aangevraagd worden. En zijn jouw klanten op zoek naar internationale nummers? Ook dat is geen enkel probleem via Voicemanager.

Zakelijk Internet

Als reseller bij Voicemanager krijg je direct de mogelijkheid om vrijwel alle mogelijke zakelijke internetverbinding te leveren aan jouw klanten . Voicemanager werkt samen met alle grote providers en stelt je in staat de volgende verbindingen te leveren; zakelijk glasvezel, FttH, Bonded VDSL, VDSL, ADSL of VLAN’s over lokale glasvezelinitiatieven.

Hoe gaat dit in zijn werk als Whitelabel Partner?

Voicemanager gebruikt het allerbeste platform voor zowel VoIP, mobiel als Internet en dit platform zorgt ervoor dat jij optimaal jouw klanten kun beheren, faciliteren en de snelst mogelijke serviceafhandeling kan garanderen.

Eigen inlog op Voicemanager

Jij krijgt als Partner een geheel eigen inlog op Voicemanager en maakt je eigen klanten aan, 24 x 7. Bepaal dus zelf wanneer je de oplossing voor de klant gaat aanmaken, configureren en wanneer je porteringen uitvoert.

Behoud klanteigendom & facturatie

Klanten die je aanbrengt bij Voicemanager zijn echt jouw klanten! Wij sturen een inkoopfactuur naar jou als partner met de productregels van diensten die jij bij al je klanten hebt geleverd en jij factureert zelf naar de eindklant, wel zo prettig!

24 x 7 ondersteuning

Wil je starten met het vermarkten van telefonie en internet, maar heb je daar niet altijd even veel tijd of de benodigde kennis voor? Geen probleem, wij helpen je op weg en ons team van specialisten zit klaar om je te helpen bij opleveringen, configuraties, sales en marketing.

Ontvang meer informatie over Whitelabel VoIP, mobiel en internet

Laat je contactgegevens achter en we sturen je informatie over ons whitelabel model per mail en een van onze partner managers zal contact opnemen om een geheel vrijblijvende afspraak met je in te plannen!

Liever bellen?
Dat kan natuurlijk ook, wij staan voor je klaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur.

Bel ons op 085 8500170

1 + 6 =