Selecteer een pagina

Als reseller je eigen VoIP platform beheren?

Als reseller je eigen VoIP platform beheren? Het kan met Voicemanager, één overzichtelijk portaal voor alle vaste-, mobiele telefonie en internetdiensten die je als reseller kan leveren aan klanten. En dat zonder targets en verplichtingen.

VoIP zakelijk platform

Voice-over-IP (VoIP) is inmiddels de standaard binnen de zakelijke markt. Bellen via internet heeft namelijk verschillende voordelen. Naast de stabiele verbinding is het vooral een voordelige telefonie-oplossing voor iedere organisatie. VoIP brengt namelijk minder hoge kosten met zich mee dan traditionele analoge verbindingen. En doordat VoIP volledig cloudbased is, is het ook enorm makkelijk in gebruik. Lastige installaties zijn verleden tijd en gebruikers toevoegen of wijzigingen aanbrengen doen je klanten geheel zelf. Via Voicemanager krijg je toegang tot een overzichtelijk portaal voor alle diensten die je als reseller levert.

Reseller worden via Voicemanager

Wil jij jouw aanbod uitbreiden met een professioneel VoIP platform? Als reseller bij Voicemanager profiteer je van onze jarenlange kennis en ervaring van ICT en telecom. Zo bied je je klanten professionele VoIP diensten waar ze echt op kunnen vertrouwen. Reseller worden via Voicemanager kan zowel als whitelabel reseller of als business partner.

Whitelabel VoIP Reseller

Als whitelabel reseller maak je gratis gebruik van het platform van Voicemanager en lever je deze diensten in je eigen huisstijl. Je bent zelf verantwoordelijk voor je in- en verkoop. Je hebt geen targets of verplichtingen en maakt direct zelf klanten en diensten aan. Bovendien wordt de software die je gebruikt automatisch geüpdatet. Je kunt hierbij 24/7 rekenen op onze support en ondersteuning.

Meer informatie

Business Partner

Als Business Partner bij Voicemanager beheer je online je eigen klanten. Hiervoor heb je volledig toegang tot het platform van Voicemanager. Er zijn geen targets of verplichtingen. Zowel service, facturatie en opleveringen worden vanuit ons gefaciliteerd. Bovendien ontvang je over alle omzet die je draait via Voicemanager een vergoeding. Hierbij kun je 24/7 rekenen op onze support en ondersteuning.

Meer informatie


Je eigen VoIP platform

Met Voicemanager beschik je over één overzichtelijk platform voor alle vaste telefonie, mobiele telefonie en internetdiensten die je als reseller levert. Hierin vind je een dashboard en VoIP platform voor al je klanten. Zo zie je in één oogopslag hoe de zaken ervoor staan en bedien je je klanten zo efficiënt mogelijk. Nieuwe klanten toevoegen of diensten koppelen kan allemaal vanuit hetzelfde portaal.

 

De voordelen van het VoIP platform van Voicemanager

Eenvoudig in gebruik

Binnen Voicemanager is het super eenvoudig om je klanten en diensten te beheren. Je hebt namelijk altijd en overal toegang tot dit platform. Maak direct zelf nieuwe klanten aan en bestel alle beschikbare diensten waar en wanneer jij wilt. Het beheren van je reseller diensten was nog nooit zo eenvoudig.

Ruim dienstenpakket

Als reseller via Voicemanager kun je je klanten de allernieuwste diensten op het gebied van telefonie en internet leveren. Wat dacht je van Hosted VoIP? We bieden ook verschillende VoIP hardware. Als reseller profiteer je hierbij van onze jarenlange ervaring en stabiele dienstverlening.

24/7 ondersteuning

Ons supportteam staat bovendien 24/7 voor jou en je klanten klaar. Dus werkt een bepaalde dienst niet zoals het zou moeten? Dan lossen we dat meteen voor je op! Daarnaast bieden we VoIP resellers ook trainingen waarmee je zelf kwalitatieve support aan je klanten kunt bieden.

Welke VoIP diensten kun je als reseller leveren via Voicemanager?

Hosted VoIP telefonie

Bied je klanten een professionele telefooncentrale, maar dan in de cloud. Met Hosted VoIP beschikken je klanten over alle functionaliteiten die horen bij een telefooncentrale zoals doorverbinden, doorschakelen, voicemail, keuzemenu’s en wachtrijen. Maar ook het inspreken van welkomstberichten en instellen van begin- en eindtijden is mogelijk. Bovendien is Hosted VoIP eenvoudig te beheren via een online beheersysteem.

SIP-trunk voor IP-telefooncentrales

SIP (Session Initiation Protocol) is het meest gebruikte protocol voor spraakverbindingen die via VoIP verlopen. Een SIP-trunk zorgt ervoor dat jouw klanten niet langer een ISDN-lijn nodig hebben voor hun telefonie. Alle IP-telefooncentrales kunnen hiermee uitgerust worden. Als reseller via Voicemanager bied je je klanten zo een voordelige telefonie oplossing.

VoIP Hardware

VoIP is de ultieme telefonieoplossing in de cloud. Maar om dat in de praktijk zo soepel mogelijk te laten verlopen is de juiste hardware essentieel. Als reseller via Voicemanager beschik je over de beste VoIP hardware voor jouw klanten. Van deskphones, hand- en headsets tot routers en soundstations – we beschikken over de beste kwaliteit hardware om van VoIP een succes te maken.

Telefoonnummers

Als reseller bied je je klanten veel mogelijkheden op het gebied van telefoonnummers. Niet alleen beschikken we over een groot aantal regionale nummers, landelijke nummers zoals 08000, 0900 of 088-nummers kunnen ook via jou als reseller aangevraagd worden. En zijn jouw klanten op zoek naar internationale nummers? Ook dat is geen enkel probleem via Voicemanager.

Andere reseller diensten

Als reseller bij Voicemanager kun je je klanten ook diensten bieden op het gebied van mobiele telefonie. Denk aan sim-only, vast-mobiel integratie, data-only en zakelijk mobiel. Daarnaast bieden we ook veel internet reseller diensten, zoals ADSL, SDSL, VDSL en glasvezel internet. Zo beschikken jouw klanten over één compleet dienstenpakket.

Meer over internet reseller worden

Als reseller je eigen VoIP platform beheren? Kies voor Voicemanager

Als reseller al je klanten beheren binnen één overzichtelijk VoIP platform? Ga dan een partnership aan met Voicemanager! Voicemanager is de ideale tool om je klanten geheel te ontzorgen op het gebied van telefonie en internet. Daarnaast profiteer je als reseller via Voicemanager van onze jarenlange kennis en ervaring in de telecomwereld. En dat zonder targets.

Je eigen VoIP platform beginnen als reseller bij Voicemanager?

Meer weten over het beheren van je eigen VoIP platform als reseller bij Voicemanager? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan, we vertellen je graag over alle mogelijkheden.

Vraag meer informatie aan